Leeg

Totaal: € 0,00 

Ruilen en terugzenden

Ruilen en terugzenden

Indien de Padoums die je hebt besteld wat te klein of te groot uitvallen, heb je het recht om deze te ruilen of te retourneren binnen de 14 werkdagen na ontvangst. Je moet ons hiervan altijd schriftelijk (via e-mail naar sara@billie-en-millie.be) van op de hoogte te brengen. Dit geldt ook wanneer je bij het ontvangen van het pakket zou merken dat de artikelen beschadigd zijn (hiervan dient u ons binnen de 8 dagen schriftelijk op de hoogte te brengen). Het artikel dient binnen een termijn van 14 werkdagen in de originele verpakking te worden terugbezorgd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd, samen met een begeleidende brief, op ons adres:
 Billie&Millie (Olli-M), Wijgmaalbroek 80, 3018 Wijgmaal.
Niet aangemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd. Na ontvangst van je pakje stort Billie&Millie je aankoopsom zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeurd zijn. Verzendkosten, door jou of door ons gemaakt, worden niet terugbetaald. Je ontvangt de aankoopprijs min het bedrag van de verzendkosten. Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Billie&Millie dan nemen wij de kosten voor verzending wel op ons.

Afzien van aankoop (verzakingsrecht)

"De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst".
Volgens wettelijke bepalingen i.v.m. verkoop op afstand heeft de koper het recht om binnen de 14 dagen na het plaatsen van de bestelling, deze te annuleren zonder extra kosten. 
U dient Billie&Millie hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen via sara@billie-en-millie.be. 
Indien u de bestelling al heeft ontvangen, dient u deze op eigen risico en kosten terug te sturen naar het adres vermeld in uw annulatiebevestiging. Als u de geannuleerde bestelling betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug.
 Indien u de bestelling niet binnen 14 dagen heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt voorleggen, dan bent u betalingsplichtig.