Leeg

Totaal: € 0,00 

Over Billie&Millie

Billie&Millie... wie zijn dat nu juist?

Wel, Billie is een leuke poes en Millie is de naam die mijn dochter nooit heeft gekregen, maar die ik wel heel graag aan haar had gegeven. Een compromis dan maar: mijn webshop krijgt twee namen die ik meteen associeer met leuke dieren en schattige kindjes.
Die dieren hebben niets te maken met mijn webshop, maar kindjes des te meer!

Wat verkoopt Billie&Millie allemaal?

Het is allemaal begonnen met Padoums... Deze super snoezige schoentjes voor baby's ben ik zelf tegen het lijf gelopen toen ik zwanger was van mijn eerste kindje. Ik kocht er meteen een hele reeks. Toeval wilde dat ik de twee ontwerpsters leerde kennen en Billie&Millie werd geboren.
Als grafisch vormgever ontwerp ik al enkele jaren geboorte-, trouw- en allerhande kaartjes. Het hele proces tot die dag (geboorte, huwelijk, noem maar op) samen beleven met de klant vind ik fantastisch. Net dat kaartje maken dat een tikkeltje specialer is en helemaal op maat.
Billie&Millie gaat nog verder en wil graag meedenken over een geboorteconcept of leuke allerlei voor eender welke feestgelegenheid. Zo kan ik het ontwerp van je geboortkaartje op stof laten drukken en er een leuk dekentje of slabbetje van maken, een eigen wijnetiket ontwerpen of zeepjes met je eigen logo... Alles kan!

Dus er zijn al Padoums en kaartjes... Wat nog?

Billie&Millie naait ook graag. Liefst ook op maat gemaakte dingen: zwangerschapsrokjes of gewone rokjes en jurkjes in leuke prints, inwikkeldoeken voor je baby voor in de maxi cosi, een lekkere warme voetenzak voor je kapoen als die in de fietskar of bakfiets vertoeft... Wil je gewoon de kinderkamers opvrolijken met een op maat gemaakt dekbed of een leuk fluwelen broekje voor je kleine man?
Alles is mogelijk en zelfs met een uniek stofje!

Stuur me gerust een mailtje als je graag nog meer informatie wil: sara@billie-en-millie.be