Leeg

Totaal: € 0,00 

Bestelling en verzending

Bestelling

• Heb je nog nooit online besteld en kan je wat hulp gebruiken? Zit je nog met vragen? Je kan ons mailen op sara@billie-en-millie.be.

• Na een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel toch niet meer voorradig is dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van. De informatie omtrent de producten en de prijszetting, alsook de gedetailleerde order informatie zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.

Verzending

Termijn
Billie&Millie streeft ernaar om ten laatste 1 dag na het ontvangen van de betaling het pakje verzendklaar te maken. Afhankelijk van de manier waarop het pakje wordt verzonden, kan het tot maximum 3 werkdagen duren vooraleer het pakje bij u thuis wordt geleverd.
 Billie&Millie kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die buiten onze wil om worden opgelopen .

Verzending en kosten voor België
Voor de padoums wordt er per bestelling € 5 verzendkosten aangerekend.
Voor de kaartjes en accessories wordt er apart gecommuniceerd alvorens de verzending wordt verstuurd. Dit omwille van het maatwerk en er op voorhand nog geen inschatting gemaakt kan worden van de verzendingskosten.

Afhalen
Je kan de bestelling ook zelf afhalen te Wijgmaalbroek 80, 3018 Wijgmaal en dit na telefonische afspraak op het nummer +32 487/58 34 63. Zo vermijd je verzendkosten.